Üniversite Öğrencilerinde Yeni Besin Korkusu (Besin Neofobisi), Diyet Kalitesi ve Sürdürülebilir Beslenme Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
Çarkıfelek Meyvesi (Passiflora Species) Çekirdeği İle Zenginleştirilmiş Atıştırmalık Bar Üretimi, Barın Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
Nohut Yoğurdunun Spirulina Platensis İlavesi İle Fonksiyonel Bitkisel Kaynaklı Bir Ürün Olarak Değerlendirilip Geliştirilmesi
Kızılcık Meyvesi İlaveli Fonksiyonel Lor Peyniri Üretimi: Mikrobiyal Özellikler, Antioksidan Kapasite ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi
Yaygın Romatizmal Hastalıkların Yönetiminde Güncel Tıbbi Beslenme Tedavisi Yaklaşımları