• Üniversite Öğrencilerinde Yeni Besin Korkusu (Besin Neofobisi), Diyet Kalitesi ve Sürdürülebilir Beslenme Arasındaki İlişkinin İncelenmesi 

  • Çarkıfelek Meyvesi (Passiflora Species) Çekirdeği İle Zenginleştirilmiş Atıştırmalık Bar Üretimi, Barın Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi 

  • Nohut Yoğurdunun Spirulina Platensis İlavesi İle Fonksiyonel Bitkisel Kaynaklı Bir Ürün Olarak Değerlendirilip Geliştirilmesi 

  • Kızılcık Meyvesi İlaveli Fonksiyonel Lor Peyniri Üretimi: Mikrobiyal Özellikler, Antioksidan Kapasite ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi 

  • Yaygın Romatizmal Hastalıkların Yönetiminde Güncel Tıbbi Beslenme Tedavisi Yaklaşımları